03 November 2009

Traian Basescu, Twitter si destinul lumii

Deci TB are cont de twitter mai nou. Partea simpatica e ca are si un logo personalizat. Mai precis o pasarica cheala - cu o urma a ceea ce se vrea par in jurul capului. Mai mult ca sa semene si mai mult cu personajul, are si un ochi mai mic si unul mai mare.

Aceasta veste vine cumva in urma clonarii simpatice(antipatice - depinde de punctul de vedere) al site-ului prezidentiabilului wannabe. traianbasescu.org se pare ca inca este in picioare cand eu am scirs aceste randuri. Ma intreb daca nu cumva staff-ul inchiriat de la Obama l-a sfatuit sa-si faca cont de Twitter.
Un lucru mai pare evident. Desi gradul de penetrare al Twitter in Romania este destul de mic, avand in vedere ca unele ziare au citat twitter ca prima sursa de informatii, este probabil ca un numar de entuziasti sa se grabeasca sa-si faca un cont si pe aceasta "noua" retea sociala. Stiu ca nu e acelasi lucru dar as putea face o comparatie intre Twitter si ziarele online ca intre torrente si DC++. Se stia ca noutatile apar intai pe torrente si apoi sunt distribuite prin retele de cartier prin DC++.

Reveind la camapania noastra, sunt curios ce o sa mai apara. Am inteles ca si Base si Geoana au fiecare cate 2 site-uri. Unul oficial si inca unul impotriva lui(insusi). E ca si cum s-ar privi din mai multe unghuiri cu diferite grade de fidelitate?

No comments:

Post a Comment