24 November 2008

Plictiseala electorala

Pentru ca tot e plina campanie electorala, toata lumea trebuie sa faca ceva. Eu de exemplu, am incercat sa produc niste caldura in masina deoarece era cam frig. In acest scop, brusc mi-am dat seama ca am nevoie de niste afise electorale. Nu e important procedeul prin care eu din afise electorale obtineam caldura in masina, ci faptul ca aveam nevoie de ceva cam de marimea unei foi normale si un pic mai groasa, un carton era perfect. Deci, cum treceam aseara prin comuna ialomiteana Gheorghe Doja, in fata primariei(?) am zarit mult doritele, mult lipitele, si mai ales mult scuipatele panouri electorale, evident pline de chipurile viitoarelor alesi(cei mai norocosi). Evident am desprins cateva foi pentru scopul mai sus amintit. Din pamant, din iarba verde sau poate din zapada apare un mos cu baston, d'ala de care aveti toti la bloc in 2-3 exemplare minim, si incepe sa se agite si sa-mi admire desteptaciunea, asta pentru a o scoate pe a lui in evidenta. Deoarece intentia lui declarata si imediata a fost sa dea telefon la Politie la Urziceni pentru a-mi raporta numarul de la masina. Eu am ramas oarecum frapat ca omul acela chiar vorbea serios, dar mi-am dat seama ca era un caz clar de invidie. Cum adica, stai acolo si te plictisesti, e duminica seara, toata lumea a uitat de tine si tu stati si pandesti, doar doar o veni cineva sa rupa un colt de afis, si uite ca asteptarea nu e in zadar, vine un destept care nu rupe unul, ci mai multe afise? Un eveniment ce trebuie neaparat raportat la judet. Noroc ca in Urziceni era meci de fotbal si toata suflarea purtatoare de pulane avea intalnire cu firul ierbii de pe gazon. 
A, am pus pana la urma un carton, dar tot frig a fost, daca mai conteaza.

4 comments:

  1. "Toata suflarea purtatoare de pulane" asta e buna...Mai eu cred ca omul pandea de fapt sfarstiul campaniei ERECTtorale:P pt a-si insusi niste "cur papirus"..Si tu ai indraznit sa-i stergi afacerea cum ai putut face asta??

    ReplyDelete
  2. Good one. Imi place ideea si felul in care ai expus-o. Cuvantul pe care il caut este... autentic. Bravo!

    ReplyDelete
  3. Poti spune ca ai avut noroc... ptr ca Legii nr. 67/2004 are sanctiuni dure la chestia de genu asta. si mosulica ala care statea la panda pute sa te bage in belea. eu am bagat un nene ptr ca a rupt un colt de afis.. deci ai grija

    ReplyDelete